6,5 dl vetemjöl
4 dl florsocker
1 dl kakao
Siktas ner i en bunke
125 g smör
5 3/4 dl socker
1 3/4 dl vatten
3/4 tsk arraksarom
Koka i 2-3 minuter.
Blanda fort ihop uppkoket med de siktade ingredienserna. Häll ut på ett bakplåtspapper. Låt stelna. Skär i kuber. Förvara svalt
Jag har tappat bort mitt recept, som jag gjort flera gånger och som blivit bra. Det fick jag av en kollega. Det verkar dock som att många recept är något i den här stilen, även om många använder cocosfett och inte har arraksarom. Men det här ska jag nog testa!
4 dl florsocker
1 dl kakao
Siktas ner i en bunke
125 g smör
5 3/4 dl socker
1 3/4 dl vatten
3/4 tsk arraksarom
Koka i 2-3 minuter.
Blanda fort ihop uppkoket med de siktade ingredienserna. Häll ut på ett bakplåtspapper. Låt stelna. Skär i kuber. Förvara svalt
Jag har tappat bort mitt recept, som jag gjort flera gånger och som blivit bra. Det fick jag av en kollega. Det verkar dock som att många recept är något i den här stilen, även om många använder cocosfett och inte har arraksarom. Men det här ska jag nog testa!
Vad blir det av receptet?
SvaraRaderaMed vänlig hälsning
Mia
Oj! Marknadsnougat, tack för påpekandet! Jag skriver dit det!
Radera