lördag 5 november 2011

Jul hos ÖoB

I torsdags var jag inne på ÖoB en snabb sväng. De hade fått fram en hel del julsaker, bland annat det här söta tomteparet som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Men det gjorde jag inte!


Däremot fick den här hjärtformade, röda ljusstaken följa med hem. Den står redan på köksbordet, jag tyckte att i och med att den är ett hjärta så kan man ju ha den framme redan innan jul... Jag är lite för svag för ljusstakar och glömmer lätt bort att jag redan har massor hemma när jag ser någon ny jag vill ha. Den kostade som tur var bara 9 kr!


Jag köpte också saffran. Vad priset på saffran i vår lokala mataffär är i år vet jag inte. ÖoB tog 16 kr påsen och eftersom vi faktiskt snart ska göra lussekatter så passade jag på att köpa några påsar.

Missa inte min tävling där du kan vinna julmust i inlägget nedanför!

3 kommentarer:

  1. Oj det var billig saffran! Jag har fått för mej att det oftast är jättedyrt :( Tyvärr har vi alldeles för litet kök för att baka några lussekatter :(

    SvaraRadera
  2. Åh, då får jag ta en tur till ÖoB och hoppas att de har så billig saffran i Göteborg också:) Bra tips! Har inte frågat vad den kostar i vanliga affären i år, men kan tänka mig att det är betydligt dyrare!

    SvaraRadera
  3. Hoppas de har samma pris här i Örebro också. Någon berättade att Willys sålde saffran för en billig peng också - nästan så att man borde bunkra upp sig med ett antal.

    SvaraRadera