torsdag 20 oktober 2016

Julkort

Jag har börjat fundera lite på julkort. Vi har alltid skickat julkort på barnen, ja, utom Elviras första jul. Då hann vi inte med, hon är född två veckor före jul. Men sedan har vi skickat på dem varje år.

Elvira 2005


Elvira och Oskar 2008


2012 - det har inte alltid varit lätt att få till bra kort...
2015, förra året alltså, tog vi ett kort från sommarsemestern i Sälen.


Det jag funderar över nu är hur länge man skickar kort på barnen. Elvira går i sexan nu, när är man för gammal? Om hon inte vill vara med, ska jag skicka kort på bara Oskar då? Eller slutar man bara? (Han går i tvåan) Hur gör ni?
Jag antar att jag får börja med att fråga barnen om de vill vara med på kort.

7 kommentarer:

 1. Jättefina julkort! Svårt det där, första gången jag skickade utan foton på barnen blev det sådana protester från släkten att det fick bli ett par år till med foton trots att jag tyckte de stora var för gamla. Minns inte riktigt hur många år sedan jag slutade, äldsta är 19 och yngsta 10 och sedan har vi ju två barn mellan dem.

  SvaraRadera
 2. Sv: om du tycker om ingefära gillar du kanske glöggen bättre än vad jag gjorde, tror också att mina höga förväntningar spelade in...

  SvaraRadera
 3. Härliga julkort! Hade jag varit en släkting skulle jag nog vilja ha kort på barn/familjen så länge det var möjligt:))

  SvaraRadera
 4. Nu är mina barn yngre, äldsta är 7 och mina barn tycker det är kul än så länge. Jag tror att jag kommer sluta skicka bilder på barnen när någon av de inte vill vara med längre

  SvaraRadera