fredag 20 december 2019

Julen står för dörren

Jag tror att många av oss julbloggare kommer till ett läge då vi inte längtar och drömmer om julen utan lever julen, och då har vi svårt att hinna med att blogga om den. Har jag fel? Nu är julen i alla fall mycket nära!

Igår var det julavslutning, såhär fin var Oskar då! Själv har jag kört med jultröjor, röda tröjor, juldiadem och julörhängen hela veckan!Igår kväll gjorde vi knäck!Idag har jag handlat det mesta till julen. Jag trodde inte att jag skulle få tag på någon rullsula till Håkan i år, men tack vare underbar personal på Ica så ordnade det sig!På eftermiddagen högg vi en gran på min brors mark!Penny och Roxanna kom! Medan jag slog in paket lekte Penny att hon hade en jättelång önskelista!Imorgon ska vi göra mer julgodis och förhoppningsvis slå in lite fler paket. Och ställa fram tomtar, hänga upp bonader mm!

2 kommentarer:

  1. Jag funderade på vad rullsula var för något, haha! Men sedan såg jag att det var rullsylta...hehe! Hoppas den smakar bra:) Jo, det är svårt att hinna blogga nu, men jag SKA hinna med det också i år...:D God Jul på dig; nu ska vi njuta <3!

    SvaraRadera