söndag 24 september 2017

Tre månader till julafton!

24 september, tre månader kvar till julafton. Dagen då jag officiellt brukar tycka det är dags att dra igång julbloggen. Fast de senaste åren har jag ju börjat lite tidigare än så, även i år är jag ju redan igång. Bara att köra på!Hur ligger jag till med julen då?
Adventskalendrar: Jag har beställt en lakritskalender till mig, jag har köpt varsin godiskalender till barnen men jag har nästan inte hittat nåt till deras paketkalendrar. Det blir svårare ju äldre de blir. 
Glögg: Jag har inte druckit glögg än, men jag sparade glögg i julas så jag har när det är dags. Håkan har beställt Blossa 17. 
Julklappar: Vi har lottat vem vi ska vara familjetomte åt på båda släktsidorna. Jag har köpt julklappar till mina bonusbarnbarn och min systerdotterson. Jag vet vad jag ska köpa åt Oskar och jag har själv önskat mig saker av familjetomten. 
Julmusik: Igår lyssnade jag på Koppången och började fundera på mina Spotifylistor. 
Julfilm: Har inte sett någon än. 
Julmat: Har inte börjat planera den än, fast vi är ju rätt traditionella av oss så det mesta vet vi ju redan. 
Julbak/godis: Jag köpte en del ingredienser igår på Ullared, nötter, choklad mm. 
Juldukning: Jag tänkte i går att jag borde ha tänkt till eftersom jag var på Ullared, men jag orkade inte. 
Jultidningar: Har beställt Stora Juljournalen av Oskar som säljer jultidningar. 

Hur ligger du till? Jag hoppas vi följs åt på vår resa mot julen!

2 kommentarer:

  1. Kul att läsa om hur du ligger till:) Jag har inte heller tittat på någon julfilm än, fast jag har spelat in några som jag ska se senare... Och igår lyssnade jag på min första jullåt.
    Det är skönt att inte känna mig så hyper när det gäller det julig än...

    SvaraRadera
  2. Har hunnit se en julfilm och köpt hem pepparkakor så att vi kan ha glöggpremiär när andan faller på, har ett par flaskor kvar i skåpet. Några juliga doftljus har det blivit också :)

    SvaraRadera