lördag 21 september 2013

I valet och kvalet...


Ska jag beställa boken Jul med glitter, godis och grönt, 179 kr, eller tidningen Stora Juljournalen,79 kr, av mina jultidningssäljande barn? Eller båda?
Livet är fullt av svåra beslut.
Det finns ju en del annat jag vill ha också, en massa bra böcker till exempel... Svårt, det här!

6 kommentarer:

 1. Svårt att välja, det finns ju så många julböcker nuförtiden. Förr kändes det unikt när det kom ut någon ny julbok men nu måste man fundera och välja innan man köper.

  SvaraRadera
 2. Jag hade ju fått sån beslutsångest att jag beställt båda! Men om du måste välja en hade jag nog valt Stora Juljournalen, den såg så julmysig ut :)

  SvaraRadera
 3. Båda! Det är bara jul en gång om året :)

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar. Nu har jag visat i tre inlägg hur jag önskar att mina dukningar såg ut, i nästa inlägg visar jag verkligheten som är ganska långt ifrån drömmarna:)

  Jul med glitter, godis och grönt köpte jag på adlibris rea i somras men jag har inte tittat igenom den ännu, lite måste man ju vänta. Stora juljournalen har jag aldrig köpt så tyvärr kan jag inte hjälpa med några tips här.

  SvaraRadera
 5. Jag beställde stora juljournalen, tyckte att den såg mysig ut!

  SvaraRadera
 6. Siden det er barna dine som selger de må du kjøpe en av hver;) jeg syns også det er vansklig å velge så jegender ofte opp med flere. Lene

  SvaraRadera