måndag 30 september 2013

Presentation

Marie, jag snor din idé! Det är väl ok?

För alla gamla och nya läsare av min julblogg kommer här en liten presentation av mig. Visst, det står lite i högerspalten, men du kanske är nyfiken på att veta mer?
Jag heter Johanna, jag är 38 år och bor i ett mindre samhälle i Mellansverige. Jag är 1-7-lärare och arbetar just nu i en 1-2:a på en skola mindre än fem minuters promenad hemifrån. Jag har jobbat som lärare sen 1999 och tycker att arbetet med barnen är väldigt roligt.
Jag är gift med Håkan sedan 9½ år tillbaka. Vi har två barn, Elvira och Oskar. Håkan har tre vuxna barn också, Mathilda, Josefin och Kalle. Många andra släktingar förekommer då och då i mina bloggar, framför allt i vardagsbloggen, vi är många, många bor här i närheten och vi tycker mycket om varandra och umgås ofta!
Två katter har vi också, Levis och Lisa. De och vi trivs bra i vårt kedjehus på en lugn gata med trevliga grannar. Vår trädgård är underbar, jag älskar den, men den ser ni kanske inte så mycket av här i julbloggen. Lite syns i bakgrunden av den här bilden på mig från i somras. Jag tycker inte jag blir bra på bild, så det händer inte ofta att det dyker upp bilder på mig här i bloggen. Så passa på att titta!


Under min sista föräldraledighet, i mars 2009, började jag blogga. Jag hade funderat på det länge, men tänkt att det mer var nåt för ungdomar, men så bestämde jag mig för att börja. Och jag fastnade! 2010 upptäckte jag en dittills gömd värld, julbloggsvärlden, som jag kände mig väldigt hemma i och i oktober 2010 startade jag denna blogg. I februari 2011 utökade jag med en handarbetsblogg, som uppdateras sällan, men ibland händer det!

Vad jag tycker om julen, hur den ska vara och hur jag vill fira den kan man få en bild av genom att läsa under etiketten Frågor listor enkäter till höger på sidan. Eller så kan man ju läsa igenom bloggen, om man har gott om tid!

Jag tyckte Maries idé var så bra, det finns ju rätt många julbloggar så det kan ju vara svårt att veta vem som är vem ibland. Nu vet ni lite mer om mig!

1 kommentar:

  1. Vad kul med en presentation! Kanske också ska köra ett inlägg :)

    SvaraRadera