tisdag 24 september 2013

3 månader kvar!

Jag har haft som tradition att starta upp julbloggen för säsongen 3 månader före julafton varje år, dvs den 24 september. I år har det inte gått så bra... Ett antal inlägg har det blivit redan i augusti och september. Jag har faktiskt skrivit ett och annat inlägg under resten av året också, men dessa har jag inte publicerat än, de kommer att dyka upp här lite titt som tätt.

Sugen på att julblogga? Jag? Nej inte det minsta! Eller, jo, jättemycket, tydligen. Ser fram emot en härlig höst med juligheter!!! (Ja, jag gillar att skapa nya ord)

Nu ska jag försöka få igång julbloggandet lite mer regelbundet. Tanken är väl att det ska bli minst ett inlägg om dagen nu, fram till jul. Vi får väl se hur det går. Hoppas ni är med mig även i år!

Jag har ju redan skrivit ett inlägg med ett slags avsiktsförklaring, det kan du läsa här. Förra året hade jag en Julplan, men det har jag inte gjort någon än i år. Den skulle väl bli rätt lik förra årets, gissar jag. Kanske att jag skulle lägga till Julbloggsträffen, jag hoppas att jag kan komma iväg på den i år.

Rörigt inlägg. Men, men! Härmed förklarar jag julbloggssäsongen 2013 på min blogg officiellt öppnad!!!

1 kommentar:

  1. Jag är med även i år, det är svårt att hålla sig i från julbloggandet. Jag har aldrig klarat av att hålla mig till slutet av september. Fast i år var det mer sporadiska inlägg än i fjol och det kändes mycket bättre

    SvaraRadera