tisdag 5 november 2019

Julfilmer

Jag har tittat på flera julfilmer, jag blir på så bra humör då!
Dels har jag tittat på några Netflixfilmer jag sett och skrivit om tidigare, A christmas prince, A Christmas Prince - The Royal Wedding och The Princess Switch. Sedda med julögon är de riktigt gulliga.
Dels har jag tittat på Hallmark Christmas Movies på Youtube, det finns ett antal där. Kvalitén är väl inte förstklassig, men vem bryr sig - det är jul!

En av filmerna jag tittade på hette Christmas Bells are Ringing (2018). Den handlar om frilansfotografen Samantha som åker hem till Cape Cod till jul eftersom hennes pappa ska gifta om sig. Hon har ett fotouppdrag att genomföra uner dagarna fram till jul, med chans att få fast anställning på en tidning. I Cape Cod återknyter hon bekantskapen med sin barndomsvän Mike. Ingen tvekan om hur filmen slutar!Nästa film heter Christmas Joy (2018). Den handlar om Joy, en marknadsundersökare, som är på väg att bli befordrad, när hon får veta att hennes faster/moster har opererats och behöver hjälp, hemma i Crystal Falls.Joy, hjälper sin moster genom att delta i Cookie Crawl, med hjälp av Ben, som hon var förtjust i när hon var yngre. Ja, ni kan gissa även hur denna film slutar!Avslutningsvis, med en suddig bild, kommer filmen Christmas Camp (2018). Hayley, som jobbar med reklam, har chansen att bli befordrad, men för att visa att hon klarar att ha hand om ett stort leksaksföretags julkampanj så måste hon delta i Christmas Camp på ett gammalt världshus och få ett certifikat på att hon deltagit i en massa julrelaterade aktiviteter. Hennes arbetsnarkomani håller på att ställa till det för henne, men julstämningen smittar snart av sig på henne. Hon lär också känna ägarens son Jeff... och ja, visst vet vi hur det slutar!Tre ganska lika filmer, om kvinnor som till en början tänker mer på jobb än jul, men som sedan blir inspirerade och fyllda med julkänsla. Och romantik! Cheesy, men gulliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar