fredag 4 september 2020

Rätt vad det är...

Rätt vad det är försvinner sommaren i ett blink och hösten är här och julen inte sååå långt borta. Jultidningarna har dykt upp i brevlådan (det verkar inte som om Oskar ska sälja i år, om inte nån är intresserad av nåt särskilt). 

Tidigare ikväll började Oskar nynna på Somewhere in my Memory, melodin från Ensam hemma och vi båda utbrast att vi längtar till julen! 
Så började det snöa i serien jag tittar på (How to get away with murder) och ett julbröllop genomfördes. Som grädde på moset dök första ledtråden till Blossa 20 upp i mitt Facebook-flöde! Den hittar du här!

Nu sitter jag här, full med julkänslor, väl medveten om att ”normala” människor tycker det är alldeles för tidigt, men jag vet att ni som hittar till min blogg så här års förstår! 

Det innebär att jag så sakteliga drar igång julsäsongen på bloggen ännu en gång, trots att jag var tveksam till det i slutet av förra säsongen. Min elfte säsong! 
Jag hade inget val, julen kallade!

3 kommentarer:

  1. Åh vad jag känner igen mig :) både att julen gör sig påmind och att den kallar på en och lusten att blogga ännu en säsong kommer trots att man emellanåt tvekar om man har mer att dela med sig av... Men jag är glad att du fortsätter. älskar din blogg <3

    SvaraRadera
  2. Kul att du också är igång! Visst är det mysigt när serier helt plötsligt visar ett julavsnitt:D

    SvaraRadera
  3. Åh så mysigt med Ensam Hemma! <3 De två första och riktiga Ensam Hemma-filmerna ger mig alltid så mycket julkänsla och jullängtan. Visst tycker vanliga människor att vi är för tidiga, men det fina med julbloggsvärlden är att här är det aldrig för tidigt! Välkommen tillbaka!

    SvaraRadera