onsdag 23 september 2020

Vad tror ni om Blossa 20 då?

Ni har väl säkert redan läst om årets smak på Blossas starkvinsglögg, men om det mot förmodan är nån som missat årets smak så är det mynta och grönt te. 
Såhär skriver de själva om årets smak:

”Blossa 20 har en frisk smak av mynta och grönt te som förenas med traditionella glöggkryddor. Det gröna teets strävhet gifter sig fint med sötman från glöggen och ger den ett trevligt avslut. Myntan i sin tur bidrar med en ton av friskhet som svarar upp mot det söta.”
Nu är jag nyfiken på vad ni tror om den? Själv är jag inte så förtjust i grönt te. Mynta låter inte som en smak som passar till glöggkryddor, det känns som om smakerna ”skär sig”. Jag tror inte riktigt på den här glöggen alltså. Å andra sidan spelar det ingen större roll eftersom jag inte gillar starkvinsglögg!

Flaskan är snygg, snygga färger, om än inte särskilt juliga, tycker jag. 

Nu väntar jag på avslöjandet av Blossas hantverksglögg 2020, det är egentligen mycket intressantare eftersom jag föredrar alkoholfri glögg. Jag undrar vad det kan bli för smak och när vi får veta det?

1 kommentar:

  1. Jag dricker inte alkohol så den där glöggen är helt ointressant för mig...men jag gillar varken mint- eller tesmak i mat/dryck så det låter inte gott heller...så ingen förlust för min del.

    SvaraRadera