fredag 9 december 2016

Julfilmer på Netflix

Jag har tittat på lite julfilmer på Netflix. Inga toppfilmer, men lite småroliga och gulliga. Och granar och julbelysning mm skapar ju julstämning även om filmen inte är världsbäst!
A Royal Christmas handlar om en prins (i ett litet, påhittat land) och en "flicka av folket" som blir kära, men flickan godkänns inte av drottningen. 


Once upon a Holiday handlar om en prinsessa (från ett litet, påhittat land) som är i New York och rymmer från sitt entourage och sitt hektiska schema för att hinna besöka platser hon besökte med sin mamma som barn. Hon träffar en byggkille som hjälper henne att hålla sig undan. 


The Spirit of Christmas handlar om en man som är kär i en kvinna och som blir mördad runt jul. Varje jul spökar han i huset där han dog. 95 (eller så) år senare kommer en kvinna dit i samband med en försäljning av huset. Hon försöker hjälpa honom att förstå vad som hänt så att han ska slippa spöka. Naturligtvis blir de förtjusta i varandra!


A Cookie Cutter Christmas handlar om två lärare som tävlat med varandra sen barnsben. En ensamstående pappa flyttar till stan och plötsligt blir det väldigt viktigt att vinna skolans baktävling och hans hjärta!


A Dogwalker's Christmas Tale handlar om en collegetjej som måste jobba som hundvakt för att kunna köpa rubinhalsbandet som hon inte har råd med eftersom hon har övertrasserat föräldrarnas kontokort... I (den bedrövligt fula och tråkiga) hundparken möter hon en veterinärstudent som försöker rädda parken från att rivas. 


Ja, det var ett gäng juliga, gulliga, förutsägbara, romantiska filmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar