måndag 30 september 2019

Presentation!

2013 gjorde jag en presentation av mig själv här på bloggen. Efter det har jag inte gjort det så vitt jag vet, så jag tänkte att det kanske var dags igen! Här kommer den:

Jag heter Johanna, jag är 44 år och bor i ett mindre samhälle i Mellansverige. Jag är 1-7-lärare och arbetar just nu i en 2:a på en skola mindre än fem minuters promenad hemifrån. Jag har jobbat som lärare sen 1999 och tycker att arbetet med barnen är väldigt roligt.
Jag är gift med Håkan sedan 15½ år tillbaka. Vi har två barn, Elvira, snart 15 och Oskar, 11 år. Håkan har tre vuxna barn också, Mathilda, Josefin (med döttrarna Penny och Roxanna) och Kalle (med sambon Daniella och sonen Milian) Många andra släktingar förekommer då och då i mina bloggar, framför allt i vardagsbloggen. Vi är många, många bor här i närheten och vi tycker mycket om varandra och umgås ofta!
Tre katter har vi nu, Lisa, Levis och Shelly (Doktor Sheldon Cooper). Vi har också 5 kaniner som bor i en kaninhage i trädgården. Djuren och vi trivs bra i vårt kedjehus på en lugn gata med trevliga grannar. Vår trädgård är underbar, jag älskar den, men den ser ni kanske inte så mycket av här i julbloggen. 

Under min sista föräldraledighet, i mars 2009, började jag blogga, min vardagsblogg heter Livet enligt Johanna. 2010 upptäckte jag en dittills gömd värld, julbloggsvärlden, som jag kände mig väldigt hemma i och i oktober 2010 startade jag denna blogg. I februari 2011 utökade jag med en handarbetsblogg, som uppdateras sällan, men ibland händer det!  2017 startade jag ett Instagramkonto med julinriktning (jag hade ett privat konto sedan länge), där heter jag @julen_enligt_johanna

Jag är inte jätteförtjust i att visa bilder på mig själv, men en bild får det väl lov att bli i det här inlägget. Här är jag:
1 kommentar:

  1. Trevligt med presentation så man får veta lite mer om dig. Det var ju en jättefin bild på dig!

    SvaraRadera