fredag 13 september 2019

Vad har hänt sen sist?

Det har ju gått några månader sedan förra julbloggssäsongen. Jag tänkte att någon kanske är nyfiken på vad som hänt hos mig sen dess. Det enklaste sättet att få veta det är förstås att följa min vardagsblogg, Livet enligt Johanna, men jag tänkte att jag skulle visa några av höjdpunkterna i detta inlägg.

I februari var vi i Sälen och åkte skidor, både på längden och tvären. Härliga dagar! På bilden ser ni min son Oskar.Bland det bästa under året var vår resa till underbara Krakow, jag, min man Håkan, min bonusdotter Mathilda, min syster Maria och hennes son Johan. Dagar att minnas och längta tillbaka till!Att se den här tuffa tjejen, min dotter Elvira, på sin nya favorit Aska är också nåt jag njuter av att se!Mindre roligt, men desto skönare när det var klart, var att måla garaget. Nu är den bruna färgen ett minne blott. En varm sommardag vandrade syrran och jag i Stockholm i Per Anders Fogelströms spår, något vi planerat länge och som blev mycket lyckat. God mat, geocaching, vackra miljöer med mera.Ett och annat kvällsdopp har det blivit! Här i sällskap med Elvira, Mathilda och Oskar.Vandrat har vi gjort, bland annat i Sälen och Funäsdalen. Längtar efter mer vandring, vacker natur och tystnad. Hjortronplockning blev det också i Sälen. Jag har fortfarande märken efter betten från fjällknotten...Ett par härliga dagar på Västkusten har vi också hunnit med!Och bland det bästa har förstås varit att umgås med familjen, bonusbarnbarn, syskon, mamma, syskonbarn m fl! På bilden syns Penny, Milian, Roxanna, Elvira och Oskar. Avslutningsvis kan jag väl nämna att jag precis gjort en Gastric Bypass, läs mer om det här. Så exakt hur det blir med julgodis och julbak vet jag inte, men barnen vill väl ha så det blir säkerligen en del bakat!

Det var lite om vad som hänt sen i julas, naturligtvis skulle jag kunna skriva om hur mycket som helst, men det här var några av höjdpunkterna!

3 kommentarer:

 1. Åh hjortron!!! Det är den enda typen av sylt jag äter, mums!!! Växte upp med en farmor som plockade hjortron och åkerbär och dessutom bjöd på älgstek ibland... <3

  SvaraRadera
 2. Roligt att se mer från ditt gångna år! Jag gjorde ett liknande inlägg på min blogg häromdagen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att se ditt inlägg! Det blir nog tradition att göra ett sånt här inlägg, det är andra året jag gör ett nu!

   Radera