tisdag 17 september 2019

Sjunde året med julduken...

2013 köpte jag ett broderi, en julduk. Ursäkta den suddiga bilden! Jag började brodera, kom en bit, fortsatte nästa höst. 2015 skrev jag så här på bloggen:Jag tror jag fortsatte 2016, trots mina negativa ord, men sen gjorde jag ett större fel när jag började på dukens andra sida.  Duken fick vila ett par år. 
Förra hösten tog jag tag i den igen, men då fattades det garn. Jag skickade efter nytt, men hann börja på nåt annat projekt emellan och sen blev det inget mer gjort. 
Nu har jag tagit tag i den igen. Det är inte mycket kvar, så jag hoppas på att hinna göra klart den. Sju höstar borde räcka tycker jag, men vi får väl se...
4 kommentarer:

 1. Trägen vinner:) Jag hade en jultavla liggande i över 12 år tror jag innan den blev färdigbroderad. Snacka om att det kändes bra att kunna hänga upp den på väggen sedan:) Kämpa på; i år kan det bli året när den blir klar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så lite kvar, jag borde verkligen bli färdig. Men man vet aldrig...

   Radera
 2. Hahaha stor igenkänningsfaktor! Började brodera en julkalender när pojkarna var små. Den blev klar när flickorna var små, det skiljer 12 år mellan äldsta sonen och äldsta dottern. När den väl blev klar gillade jag den inte alls och den åkte i soporna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det finns en viss risk att man känner så när det är klart!

   Radera