fredag 25 december 2020

Julaftons-EFIT

Jaha, är ni redo för lite bilder? EFIT betyder ju Ett Foto I Timmen, sen kanske det råkar bli några extra...

Ca kl 8.00 Folk börjar röra sig i huset och det prasslar i strumporna...Strax före kl 9 Frukost och sista avsnittet av julkalendern! Den har varit riktigt bra, för övrigt!Ca kl 10 Förmiddagspromenad i den vackra frosten med Mathilda. Ca kl 11 Förbereder för utejul!
 


Ca kl 12 Jullunch!Ca kl 13 Plockar fram paket och godis. Och bygger ett tomteskägg, men den historian får jag ta en annan gång. Vid halv två kom han till oss, tomten!Strax före kl 14 Julklappsöppning!Kl 15 Gästerna har åkt hem och Lars Lerin tänder ljuset. Inte min favorit, men 5 minuter överlevde jag. Ca kl 16 Vi slöar och tittar på Kalle Anka. Kl 17 var vi mitt uppe i vårt glöggmingel. Supermysigt!Ca kl 18 Äntligen dags att öppna julklapparna!

Kl 19 Mer julmat och Karl Bertil Jonsson, för första gången på mycket länge. Älskar Tage Danielssons röst!Kl 20 Frozen 2!En stund efter kl 21 Jag tänkte titta klart på Noelle, men det var jag rätt ensam om. Kl 22 och kl 23 Vi tittar på Ensam hemma istället!En underbar julafton med extra mycket frisk luft!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar