lördag 21 november 2015

Julfint i fjällen!

I torsdags åkte jag med min syster till Sälen. Vi skulle ställa i ordning några lägenheter så att de är klara för uthyrning när säsongen drar igång. Vi kom dit på kvällen och jag var tvungen att springs runt och fota lite på snön och stugan. Ljusslingan tände vi bland det första vi gjorde!


Vi tände också ljusstakar!


Det blev väldigt mysigt 


Fredagen bjöd på snö och blå himmel. Underbart vackert! Här är snökanonerna i full gång i backen.  


Två minuter i elva bänkade vi oss vid ett bord med lite glögg, pepparkakor och fudge och min stackars syster fick stå ut med att titta på presskonferensen för årets julvärd presenterades. Mysigt, men kallt om rumpan!


På väg hem såg vi att många hade satt upp ljusslingor, en och annan ljusstake såg vi också. Ljusslingorna kanske man skulle sätta upp denna helg i alla fall?


I Filipstad så jag ett hotell som hade snögubbar på taket. Jag tvingade syrran att  backa tillbaka så jag kunde ta ett kort, men det var svårt att få ett bra kort med mobilkameran genom rutan. 


Tänk att det är första advent nästa helg!

2 kommentarer:

  1. Åh! Huset med ljusslingor längs hela taket är ju Skidhuset! Precis bredvid där kommer jag ifrån och mina föräldrar bor där :) Kul! Var i Sälen var ni? :) Lindvallen?

    SvaraRadera