måndag 7 november 2016

Glöggmuggar

Förra året renoverade vi vårt kök, vilket innebar att jag inte hittade våra glöggmuggar eftersom allt var en total oreda. För ett par dar sedan gnällde jag lite över att jag ogillade att dricka glögg i blåblommiga, somriga muggar, så då gick maken och letade reda på glöggmuggarna. De var i jullådorna, så jag antar att vi hittade dem till jul förra året i alla fall. Nu började jag fundera på om jag ska börja leta efter nya glöggmuggar. De till höger gillar jag, de är enkla och fina, men texten passar inte i oktober/november. Dessutom har vi bara två. Vilket oftast räcker, men inte alltid. Den till vänster tycker Håkan är lagom stor. Den har vi två av. Och 4-6 små. Det där är nämligen egentligen inte en mugg utan skålarna man ska ha russin och mandel i.  Utseendemässigt är de ok, inte mer. Sen har vi två små vita med julord på om jag minns rätt, vi har två stora kaffemuggar i samma stil också. 

Behöver jag inte hitta perfekta julmuggar? Med rätt storlek och utseende och fler än två, som inte känns för juliga i september? Det skadar ju inte att hålla ögonen öppna i alla fall!

1 kommentar:

  1. Jag har små muggar med tomtar på. Men oftast använder vi Muminmuggar (vinter mönster). Mer i muggen och då kallnar det inte lika fort.

    SvaraRadera