onsdag 2 november 2016

Tävling!

Du har väl inte missat lotteriet hos Annie i Våran lilla julvrå? Annie och hennes syster Carina (@lillaskaparboden) lottar ut handgjorda julsaker, en massa fina saker. Jag är jättesugen på att vinna den fina julboken, för i år skulle jag verkligen vilja skriva ner min planering i en sådan. Övriga vinster är också fina och juliga. Var med och tävla du också!Det här är mitt tävlingsbidrag:

Ett underbart julminne: Det är ju inte alltid julen är vit, men jag minns nåt år när jag var tonåring, då det snöade sådana där stora, vackra, snöflingor precis när det började mörkna på julafton. Jag, mamma och min ena bror (om jag minns rätt) hann med en promenad (det är långt ifrån alltid man hinner det)och strosade på en liten väg med en allé förbi en herrgård medan snöflingorna föll på oss. Vackert och stämningsfullt!

Min favoritstund på julafton: Det är ingen bestämd stund, plats eller tid, men det händer plötsligt att ett ögonblick av julefrid dyker upp. Jag kan inte riktigt förklara det, det är mest en känsla inom mig, hjärtat fylls av lycka. Den dyker upp i ett fridfullt ögonblick, kanske med tända ljus och soft julmusik. Ibland varar det en bråkdel av en sekund, ibland lite längre. Den känslan gillar jag!

2 kommentarer:

 1. Vad kul att du är med! Du har tre lotter i burken:)))

  Vilka mysiga minnen<3! Jag ska sammanställa dem sedan i ett par inlägg hade jag tänkt; det är så roligt att läsa om andras personliga julminnen etc!

  Kram!

  ps. hoppas ni har fått se lite snö idag:)) ds

  SvaraRadera
 2. Precis sådär känner jag också, små ögonblick av oändlig jullycka💚

  SvaraRadera