onsdag 28 november 2012

Let it snow!

Igår snöade det en del hos oss. När Oskar och jag kom hem såg det ut som på bilden längst upp till vänster, det är hans små fotsteg som syns.
Katten satt på köksbordet och tittade på snön genom fönstret. Han tyckte nog det var behagligt att inte behöva gå ut - det blir inga långa kissrundor i sånt här väder.
När jag åkte för att handla var det riktigt slirigt på vägarna, det märks att det var ett tag sedan man körde i sådant väglag. I centrum fanns en julgran, utan ljus än så länge, men ändå! Snart sätter de nog upp och tänder en massa julbelysning.
Jag köpte en ljuslykta till Elvira att ha med sig till skolan när de ska tända ljus, mysa och läsa. Hon tyckte den var mycket fin och att det är häftigt att texten syns på bordet när ljuset är tänt.
 

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag ”gissar” att du gillar julen... :) … så jag tänkte bara informera om att det i år finns en julkalender producerad oberoende av SVT.

  Jag har varit med och gjort den, och kalendern kommer du hitta på www.24dagar.se.

  Om du tycker det verkar intressant så får du gärna tipsa dina läsare, andra julälskare i din närhet, barn, föräldrar... Ja, alla som kan tänkas vara intresserade. :)

  Hoppas du tycker det verkar intressant. Ha det fint! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad mycket snö ni fått. Det började snö här igår och snöar fortfarande men det är så lite att det inte syns tyvärr. Hoppas det kommer mera snart

  SvaraRadera