onsdag 21 november 2012

Degen står i kylen!

I helgen kommer våra stora tjejer hem för att julbaka, så idag har jag gjort pepparkaksdegen. Ni vet väl att det är väldigt viktigt att degen får stå ett par dagar i kylen? Varför? Jo, så att man hinner provsmaka den ordentligt!
I år gjorde jag dubbel sats, Jossan ville att det skulle finnas mycket deg att äta!
 

5 kommentarer:

  1. Mmmmm smarrigt!

    Ser fram emot bilder på mästerbaket :)

    SvaraRadera
  2. Åh, så gott! här blir det pepparkaksdeg nästa vecka, längtar!

    SvaraRadera
  3. Häftigt att du gör din egen deg! :)

    SvaraRadera
  4. Vilken lyx! Är det svårt att göra egen deg?

    SvaraRadera
  5. Åh, vad gott! Vi ska göra en pepparkaksdeg imorgon som ska bakas ut på söndag - och självklart gör vi också en dubbelsats så att den tål att smakas på ;)

    SvaraRadera