lördag 3 november 2012

Paket

Jag skäms lite när jag ser alla era inlägg om paketinslagning. Ni slår in så fina paket och lägger ner så mycket tid på paketen. Jag och min man brukar sitta nån kväll före julafton och slå in paket i panik. Målet är att sakerna ska vara täckta av papper, hur det ser ut hinner vi inte tänka på, vi brukar bli sittandes länge nog ändå. Med fem barn så blir det ju några paket.
En jul för länge sedan (innan barnen) var jag ambitiös, slog in alla paket i brunt omslagspapper och lackade. Det var roligt! Men det blir nog som vanligt i år.
Om ni ser några vackra paket på bilden så är de nog inslagna i butik eller av någon av bonusdöttrarna!

2 kommentarer:

  1. Jag var också mer kreativ innan vi fick barn, eller rättare sagt jag hade mer tid för att vara kreativ med både, paketinslagningar, pyssel, pynt och allt annat tror jag ;) Och ibland när jag gjort ett fint arrangemang kommer en katt och snor med sig något, eller så ställer barnen dit något de tycker passar in. Ett år när sonen var liten stod det helt plötsligt en liten ambulansbil tillsammans med kyrkan och krubban.

    SvaraRadera
  2. Jag brukar slå in långt i förväg, för då hinner man vara lite mer kreativ, fast egentligen spelar det väl inte så stor roll. Det ska ju ända bara kastas bort sedan

    SvaraRadera