fredag 2 november 2012

Ö&B

Det blev en liten sväng på Ö&B igår. Jag skulle ha saffran, men det fanns bara en påse kvar i kassan. Killen som satt där visste inte var det fanns mer, han var bara praktikant. Hon som visste var saker och ting fanns hade rast. Detta var ca kl 10.10, butiken öppnade kl 10. Finns det ingen annan här då? frågade jag. Jo, men hon är också bara praktikant. Och hon har också rast, blev svaret. Dåligt! Är det ens lagligt att låta praktikanter jobba ensamma? Praktiskt är det inte i alla fall. Jag fick nöja mig med en påse saffran...
 
 
 
De hade fina, blåa burkar i alla fall! Jag älskar blått, fast julen ska helst inte vara blå. De här burkarna skulle jag dock kunna tänka mig. Riktigt juliga är de. Men jag har ju en massa burkar, så det fick vara. Det här att plocka fram samma julsaker år efter år är ju lite av grejen med jultraditioner. Fast något nytt blir det varje år!

3 kommentarer:

  1. Haha, vad konstigt! Hoppas de bättrar sig lite till december :)

    SvaraRadera
  2. Fina burkar. Kan aldrig vara ok att bara ha praktikanter, jag menar de ska ju inte arbeta gratis heller

    SvaraRadera
  3. Såå fina burkar :) tycker inte heller julen ska va blå, men vissa saker gör sig riktigt fina i blå färger, man får ett kallt och vintrigt intryck :)

    SvaraRadera