Kanelstjärnor
250 g margarin
2 dl socker
2 st ägg
8,25 dl vetemjöl
1 tsk hjorthornssalt
1 tsk vaniljsocker
ägg till pensling
socker
kanel
Blanda margarin, socker, ägg, vetemjöl, hjorthornssalt och vaniljsocker. Kavla ut degen, tryck ut änglar med pepparkaksmått. Pensla med ägg. Blanda socker och kanel och strö över. Grädda i 175 grader ca 7-9 min, eller tills de verkar klara.
De blev jättegoda! Och mina snälla grannar fick naturligtvis smaka!
Har tänkt göra sådana kakor länge men det har aldrig blivit av men i år kanske
SvaraRaderaÅh dom ska jag absolut testa att baka nu i höst :)
SvaraRaderaVar på väg att skriva samma som Victoria... har varit nyfiken på länge men efter ditt tips kanske jag tar mig i kragen och får till dem!
SvaraRadera