söndag 22 december 2013

Dag 22 Julsak min man inte kan vara utan

Flera av inläggen i Jessicas/Jul i Lalolands utmaning har verkligen varit en utmaning, det har varit svårt att veta vad jag ska skriva. Dagens utmaning var en av de svåra. Det finns många saker som hör till julen för mig, men nästan ingen sak som jag inte kan vara utan. Mammas broderade tavla är väl det jag kommer på, men den har jag ju redan skrivit om. Jag vill ha en stjärna i fönstret och en adventsljusstake med fyra ljus, men det gör mig inget att byta ut dem då och då. Tomte och bock vid granen vill jag ha, men jag kan byta ut dem också.

Därför valde jag något jag tror min man skulle ha svårt att vara utan, nämligen kylskåpsprydnaderna. Jag skulle klara mig bra utan dem, men de finns kvar från min mans barndom och sätts högtidligen upp varje år!

 


Här har jag en bild på min man när han är liten, julen 1968. Ser ni kylskåpsprydnaderna i bakgrunden? Så gamla traditioner bryter man inte i första taget!
 
 

1 kommentar:

  1. Vad mysigt att de finns kvar! Jag hade också sådana, precis likadana när jag var barn men jag brukade ha dem på mitt fönster.

    SvaraRadera