tisdag 31 december 2013

Dag 31 Mina tankar inför kommande år

Idag var utmaningen att skriva om sitt nyårslöfte eller sina tankar inför kommande år. Det får bli mina tankar inför kommande år, för jag avger aldrig nyårslöften. Det är väl aldrig någon som lyckas hålla sådana?

Mina tankar inför kommande år, alltså.

Först och främst mina tankar gällande julbloggen:
Jag vet inte om jag kommer julblogga nästa säsong. Jag har ju redan skrivit om våra traditioner och vi gör ju mest samma saker varje år. Nyheter på glöggfronten, godisfronten osv är det ju så många andra som skriver om, många blir ju också sponsrade och kan skriva om allt, eftersom de inte behöver inhandla det. Så kanske inte.
Fast jag har ju kul när jag bloggar, läser era kommentarer (och er bloggar förstås). Och om jag tycker det är kul så spelar det väl ingen större roll om jag skriver om ungefär samma saker? Jag har ju kul, det är väl det viktigaste? Eller?
I ett par säsonger har jag försökt skriva minste ett inlägg varje dag under tre månader före jul. Det har varit lite stressande, så kanske ska jag inte ha det kravet på mig själv nästa år? Å andra sidan är det bra att ha något som driver på en lite ibland.
Vi får väl se, helt enkelt!

Mina tankar om nästa år i övrigt:
Jag trivs bra med mig själv och mitt liv, så jag tror inte det kommer bli några större förändringar under nästa år. Ett par "stora" saker kommer att inträffa under året:
Jag och maken har varit gifta i tio år i vår, jag hoppas att vi kan komma iväg på nån liten weeendresa eller så.
Oskar börjar förskoleklass och fritids i höst, sista våren på förskolan nu alltså. Elvira börjar mellanstadiet i höst, det är inte riktigt klart än hur skolorganisationen kommer att se ut än så vi får väl se på vilken skola det blir. Det känns konstigt, jag har inga småbarn längre.

Det var mina funderingar, i stora svep! Vill ni läsa om vad vi gör när det inte är jul, så finns jag resten av året på Livet enligt Johanna, även den bloggen går att följa med Bloglovin!

Det här var det sista inlägget i denna utmaning. Stort tack till Jessica som utmanade oss! Det har varit väldigt roligt!

2 kommentarer:

 1. Gott Nytt År!
  Jag tycker du ska blogga om du tycker att det är roligt och att det ger dig något. Julen är ju rätt "komprimerad" så att "alla" skriver om glögg etc är ju inte så konstigt, men om man gör det för sin egen skull då är det rätt ändå, finns ju något traditionsbundet i det också =)

  Kram och hoppas vi ses nästa säsong!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2014!
  Jag brukar ha samma tankar som dig ang bloggen men har kommit fram till att så länge jag själv tycker att der är roligt att skriva om julen och inte ser det som att jag måste prestera inlägg så fortsätter jag. Även om det precis som du skriver blir ganska liknande varje år. Men jag tänker ju inte så när det gäller din eller andras bloggar utan då känns det ju trevligt att återkomma varje säsong och jag skulle sakna din julblogg. Kram!

  SvaraRadera