lördag 24 oktober 2015

Två månader kvar

Vart tar tiden vägen? En hel månad har gått sedan jag "officiellt" startade igång bloggen för säsongen och nu är det bara två månader kvar. Om ytterligare en månad är det snart första advent.

Just nu sitter jag ensam hemma en stund, med tända ljus, och lyssnar på Carolas Jul i Betlehem. Stickar lite raggsockor. En skön stund. Sådana behövs. Lite soft vemod passar mig precis idag.

 
Jag har inte skrivit så mycket om detta, varken här eller i min vanliga blogg, men min svåger är döende i cancer. Det är så fruktansvärt sorgligt och den här julen kommer inte bli riktigt lik någon annan jul, som ni nog förstår. Främst för min syster och deras barn, men även för oss. Jag julbloggar ändå, jag tror jag kan hitta det positiva och juliga i julen ändå, men om inspirationen fattas emellanåt så förstår ni varför.

2 kommentarer:

  1. ❤️❤️❤️ Jag hoppas ni och hans familj får en sista fin jul tillsammans.

    HTTP://Julilunna.wordpress.com

    SvaraRadera
  2. Åh Johanna, vad sorgligt. Cancer är en sådan fruktansvärd sjukdom. Vi miste ju min mamma i cancer och jag önskar att ingen ska behöva gå igenom det hon och vi gjorde och som ni nu befinner er i. Jag hoppas att ni får en sista fin jul tillsammans. Ta hand om varandra.

    SvaraRadera