onsdag 16 oktober 2013

Till paketkalendern!


Sist jag var i Ullared hittade jag en del småsaker till paketkalendern. Jag gör ett inlägg om det och chansar på att inte barnen kollar in min blogg!
Det blev pennor, nagellack, läppglans, sudd, spel mm. Jag hoppas hitta mer när jag ska till Ullared på lördag!

3 kommentarer:

  1. Ullared är perfekt till paketkalendrar!
    För några år sedan (innan min julblogg fanns)kom min äldsta dotter in på min julsida, Tur att jag inte skrivt o julklappar tänkte jag då! De skulle forska om julen i skolan och då fanns min julsida med bland de sidor där de kunde hitta julfakta. Hon visste inte om att jag hade en julsida men kände ju ingen foton hemifrån och tyckte det var jättekonstigt. Hon satt inte på internet hemma då så jag hade aldrig tänkt på att berätta om min hemsida.

    SvaraRadera
  2. sv: Ja jag menar låten. Jag lyssnade mycket på "love is all around me" året vi skulle gifta oss, 1995, då den var ledmotiv i 4 bröllop och en begravning, originalet är ännu äldre men jag gillar den covern. "christmas is all around me" känns lite som parodi på den fina låten men jag gillar den ändå :)

    SvaraRadera
  3. Jag blir inte alls avundsjuk när jag hör att du ska till Ullared. Jag önskar också att jag hade lite närmare så jag hann dit innan jul men tyvärr är det ca 100 mil enkelresa så det blir inte så ofta man tar sig dit men nu ska väl jag inte klaga då jag ska få åka till London. Ha så kul i Ullared och shoppa lugnt

    SvaraRadera